Ve vánočním televizním programu převládá klasika

Vánoční svátky se blíží a jednotlivé televizní stanice už zveřejnily svůj program. Na komerčních stanicích se diváci mohou těšit na klasiku. Výjimku pak tvoří Česká televize, která uvede hned čtyři novinky.

Ani po pětadvaceti letech Česká televize neopouští od své tradice a v hlavním vysílacím čase na Štědrý den uvede novou pohádku. Letos se diváci mohou těšit na pohádkový příběh Kouzelník Žito od režiséra Zdeňka Zelenky. Zahráli si v ní například Jiřina Bohdalová, Anna Kadeřávková či Denis Šafařík. Kromě ní však Česká televize během Vánoc odvysílá další tři nové pohádky. Milovníci klasiky se ale nemusí bát. V programu nechybí ani známé pohádkové příběhy jako Tři oříšky pro popelku, Kouzla králů či Láska rohatá.

Televize Prima sází na klasiku a při vánoční nadílce může publikum opět s Kevinem bojovat proti dvěma zlodějům u komedie Sám doma. Během Štědrého dne ale také odvysílá Hotel Transylvánie, pohádky Dařbuján a Pandrhola a O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

Pohádkou Tři bratři se bude snažit zpříjemnit štědrovečerní večeři televize Nova. Ta svůj vánoční program doplní i o animované pohádky jako je například Shrek 2, Hledá se Nemo nebo Kráska a zvíře. Chybět ale nebudou ani pohádky S čerty nejsou žerty, Tři veteráni nebo Z pekla štěstí 1, 2.

Přidat komentář